• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
25% korting €29,- €22,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Dit seizoen vertoont het Muziekgebouw samen met EYE Filmmuseum drie klassieke films, mét livemuziek, voorzien van nieuwe scores. Zoals A Page of Madness, te zien op 25 april 2020!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

A Page of Madness

Revue Blanche 

Vervormende beeldeffecten en desoriënterende camerabewegingen: A Page of Madness is zó avant-garde dat de film nu nog steeds modern aanvoelt. De mentale toestand van de patiënten en een schoonmaker in een psychiatrische inrichting wordt vertolkt in een nachtmerrieachtig beeldessay. Met zijn nieuwe compositie voor sopraan, fluit, harp, viool, percussie en live elektronica creëert de Belgische componist Daan Janssens een sferisch en bevreemdend universum.

Uit schuldgevoel over zijn aandeel in de geestesziekte van zijn vrouw, werkt een ex-zeeman als schoonmaker in de inrichting waar zij is opgenomen. Daar raakt hij meer en meer in de ban van zijn eigen waanvoorstellingen. Teinosuke Kinugasa’s radicale filmtaal vond onder tijdgenoten geen navolging. Pas nadat de zoekgeraakte film in 1971 weer opdook, werd hij als baanbrekend erkend.
Met Engelse tussentitels.

Bestel je tickets nu met 25% korting!

;

Praktische informatie

A Page of Madness

Locatie
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving

Datum
Zaterdag 25 april 2020

25% korting
€29,
00
€22,
00