• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
50% korting €0,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
| Maak gebruik van de kortingscode: ADMOZ | De musici spelen o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink op authentieke instrumenten uit de tijd van Mozart en Haydn. Resultaat: een bijzondere klankkleur die extra dimensie geeft aan de composities die je gaat beluisteren.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Sopraan Olga Zinovieva zingt Mozarts mooiste aria’s

Weinigen weten dat Wolfgang Amadeus Mozart zeer gesteld was op zijn vriend Joseph Haydn. Wat is er mooier dan de meesterwerken van deze twee componisten in één programma te brengen. Olga Zinovieva, de Mozartsopraan pur sang, brengt Mozarts mooiste concert en opera-aria's. Je gaat luisteren naar het bijzondere ‘Vorrei spiegarvi, oh Dio!' met de spectaculaire hoge E.

De Russische violist Igor Ruhadze en de Griekse altvioliste Eirini Stratigopoulou vertolken tijdens Amadeus is my Love één van Mozarts meest wervelende instrumentale composities: ‘Sinfonia concertante in Es voor viool, viola en orkest’. 

Caroline Kang heeft als 1e celliste van The Bach Orchestra of the Netherlands een belangrijke positie. De geboren Amerikaanse zal solistisch schitteren in Haydn's Concerto in C voor cello en orkest. Igor Ruhadze is een virtuoos op zijn viool. Je gaat dit horen in Mozarts Vioolconcert nr. 5 met de prachtige invloeden van Turkse muziekfragmenten!

 

MAAK BIJ DE BESTELLING GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE ADMOZ

;

Praktische informatie

Concertdata

Zaterdag 28 september

Marekerk - Leiden - 19.30

 

Zondag 29 september

Janskerk - Utrecht - 15.00

 

(*) Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag per Rang 1 ticket inclusief gereserveerde plaats, aankomst en pauze drankje, selecteer zelf jouw stoelen.

(**) Exclusief €6,95 servicekosten per bestelling

50% korting
€0,
00