Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Slagharen

TOT 53% KORTING Vanaf €16,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Yihaa! In Attractie- en Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Nieuw deze herfst is de Western Wish Fall. Bestel nu je tickets met tot wel 53% korting!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Slagharen

Yihaaa! Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt. Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls.

NIEUW: Western Wish Fall

Bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt aangetrokken: de herfst is weer begonnen. Tijdens de Western Wish Fall vanaf 9 oktober t/m 8 november wordt Attractie- & Vakantiepark Slagharen verrijkt met de prachtige kleuren, lampjes en wensen.

Wensen, dromen en verhalen

Farmer Frank heeft een hele bijzondere boom op de prairie staan, een levensgrote wensboom! Jong en oud kunnen hierin hun wensen ophangen. Samen met zijn vogelverschrikkers beschermt Farmer Frank jouw wensen tegen de Red Bandits. Daarnaast vertelt hij prachtige verhalen over het Wilde westen en de prairie.

Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, je favoriete influencer ontmoeten of luchtballon varen. Wat is jouw grootste wens? Vertel het Farmer Frank en hij hangt jouw wens in de boom. Klik hier om jouw wens in te sturen.

Van herfstactiviteiten tot schaatsen

Naast alle verhalen van Farmer Frank kan er worden deelgenomen aan leuke activiteiten, een kindvriendelijke spookspeurtocht of lampionnenoptocht. Uniek in de herfst is schaatsen op de ijsbaan in de Winter Western Village. Je mag met je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen over het ijs zwieren. Geen schaatsen? Geen probleem je kunt ook schaatsen huren.

Kortom, ontdek de Western Wish Fall in Attractie- & Vakantiepark Slagharen, geniet van de herfst en laat jouw grootste wens uitkomen!

Overnachten in Slagharen

Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

LET OP: 

Tickets van €16,50 zijn geldig t/m 31 december 2020.
Tickets van €13,90 zijn geldig t/m 9 oktober 2020.

Hoe werkt het?

1. Koop een voucher in onze webwinkel
2. Ga naar https://www.slagharen.com/nl/reserveer-bezoek
3. Kies ‘ik heb een geldig entreeticket’
4. Vul de barcode van je voucher in 
5. Kies de gewenste dag waarop je het avontuur wilt beleven
6. Vul eventueel het aantal kinderen in tot 4 jaar
7. Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek
8. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden
9. Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox
10. Neem tijdens je bezoek zowel je voucher(s) als je reserveringsbevestiging mee

Een reserveringsbevestiging is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht. Hier lees je alles over de maatregelen.

;

Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Locatie
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

TOT 53% KORTING
Vanaf
€29,
90
€16,
50