Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Attractiepark Slagharen

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Winter Slagharen
Het Wild West avontuur gaat ook tijdens de wintermaanden door! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het tijd voor Winter Slagharen. Het park is helemaal versierd in winterse sferen. Geniet van meer dan 30 spannende attracties en live entertainment. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall, kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein. Ook bij minder weer kun je volop overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de nieuwe 4D-film Polar Express of maak een rondje door het park met de Monorail. Tijdens Winter Slagharen kun je ook lekker komen schaatsen in het Winter Western Village.

Miracle Of Lights
Slagharen staat in het teken van duizenden glinsterende lampjes. Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten, wordt het park verandert in een betoverende omgeving. Verschillende verlichte voertuigen staan klaar voor de lichtjesparade en samen met verlichte western figuren maken zij hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Hier wordt de dag met een knallende laser- en vuurwerkshow afgesloten!

Schaatsen in het Winter Western Village
Vriest het niet hard genoeg buiten om te kunnen schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen, dan kun je ook schaatsen huren in Winter Western Village. Vergeet niet om even lekker te smullen van een warme Chocomel of Glühwein.

Bestel nu jouw tickets!

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

;

Praktische informatie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Locatie
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig.