Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Comics Station Antwerp

loading...

Zin in een magisch stripavontuur?

Dan is Comics Station Antwerp echt iets voor jou! Beleef unieke avonturen met je favoriete stripfiguren in hét nieuwe indoor pretpark in Antwerpen. Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen. Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet!

NIEUW: Suske & Wiske theatershow!
In een niet te missen show in het Comics Theater, nemen Suske en Wiske je mee op een reis door hun fantasiewereld. Het ene moment zoef je door de ruimte en iets later ga je mee op schattenjacht in een griezelige grot (opgelet: hopelijk ben je niet bang voor spinnen!).

Unieke locatie
Indoor pretpark Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen. In het vier verdiepingen tellende pretpark heb je volop plezier. Met ruim 6.000 m2 zit je goed voor minstens vier uur familieplezier.

Uitstekend bereikbaar
Indoor pretpark Comics Station Antwerp is niet alleen te bereiken met de trein, maar ook heel goed met de auto. Deze kun je kwijt in de parkeergarage direct onder het station. Vanuit Utrecht is het slechts 1,5 uur rijden.