Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Hotel 't Wapen van Ootmarsum

PER PERSOON Vanaf €119,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In het bijzondere stadje Ootmarsum kun je volop genieten van de prachtige omgeving en het gevarieerde landschap en de meest knusse winkeltjes.
Te boeken t/m maart 2021.

Hotel 't Wapen van Ootmarsum

Ben je al eens in het mooiste stukje van Twente geweest? In het bijzondere stadje Ootmarsum kun je volop genieten van de prachtige omgeving en het gevarieerde landschap en de meest knusse winkeltjes, musea, ateliers en galerieën. In dit fraaie ‘kunststadje’ ligt aan de voet van de Kuiperberg, hotel 't Wapen van Ootmarsum.

Vanuit het hotel kunnen er prachtige fiets- en wandeltochten gemaakt worden. Met de auto rijd je in korte tijd naar Almelo, Hengelo, Enschede en de Duitse plaats Nordhorn.

Vanuit dit gezellig ingerichte hotel kijk je zo over de landerijen uit richting Duitsland. De hotelkamers zijn met oog voor detail comfortabel ingericht en allen voorzien van douche en toilet op de kamer. In het restaurant van het hotel kunt u prima dineren en proef ook eens een glaasje Ootmarsumse kruidenbitter. Het hotel beschikt over een gratis parkeerterrein, fietsenstalling, elektrische oplaadpunten en gratis WiFi.

Het huren van fietsen is mogelijk via Heisterkamp in Ootmarsum. Fietsen kun je al reserveren voor € 10,00 per dag en e-bikes voor slechts € 20,00 per dag.

Het hotel is met het openbaar vervoer te bereiken. Er is een bushalte op ongeveer 400 meter van het hotel.

Hotelfaciliteiten

- Afgesloten fietsenstalling
- Draadloos Internet
- Fietsenstalling
- Gratis parkeren
- Gratis parkeren op eigen terrein
- Gratis WiFi
- Oplaadpunt E-bike
- Restaurant
- Terras
- Tuin

;

Praktische informatie

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Voor 11:00 uur

PER PERSOON
Vanaf
€119,
00