• Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%
  • Al meer dan 400.000 tevreden klanten
  • Fantastische uitjes voor de hele familie
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Kinderpretpark Julianatoren

Afbeelding van Kinderpretpark Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Televisiehelden op bezoek bij Kinderpretpark Julianatoren

Op alle openingsdagen t/m 28 oktober is het een héél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig versierd. Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Maak een tocht door het Griezeldoolhof gemaakt van stro waarin echte griezels ronddwalen. Trotseer een aardbeving, ga door een windtunnel en ontmoet farao's in een groot Loopspookhuis. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles, spook mee bij de show van Jul de Muis en griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de volledig vernieuwde Spookshow “De spoken van Griezelstijn”!

Wie kent ze niet? Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en de muizenvriendjes Jul & Julia. Bekende gezichten in het park dat dit jaar de Diamond Themepark Award heeft gekregen voor Beste Kinderpark 2018. Een mooie beloning voor Julianatoren, dat zich richt op de allerkleinsten en kinderen tot 10 jaar. Die vermaken zich prima in het overzichtelijke park. Vaste trekkers in het kinderpretpark zijn de achtbaan Jul’s Rollerskates, het reuzenrad en de Dino Tour.

Echt stoere meiden en jongens wagen ook een ritje in de Tollende Hoed en de Zwevende Piraat. Roetsj met z’n allen van de grote familieglijbaan of haal een (net niet) nat pak bij de Springende Piraat. Naast de vaste attracties heeft Julianatoren ook fantastische shows in huis. De muizen Jul & Julia hebben natuurlijk hun eigen theater waar ze vaak optreden. Daar mogen de komende tijd ook de populaire televisievrienden hun show geven. 

Ook op de andere podia in het kinderpretpark zijn er gedurende de dag verschillende shows. Kortom, er is van alles te beleven bij Kinderpretpark Julianatoren. Het feest gaat door. Julianatoren, te gek!