Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Louis C. Tiffany Tafellamp 'Romance'

€452,-
Topaanbieding Snelle service Gratis verzending
Deze tafellamp van Louis C. Tiffany heeft een imposante Armstrong-glasblaadjeskap, die met de hand is gemaakt van 532 onderdelen. De voet is gemaakt van een vintage messing. Nu te bestellen voor €452,-.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Louis C. Tiffany

Deze tafellamp heeft een imposante Armstrong-glasblaadjeskap, die met de hand is gemaakt van 532 onderdelen. De voet is gemaakt van een vintage messing. De liefhebbers van Art Nouveau worden betoverd door de werken van Tiffany bloemmotieven, vloeiende vormen en gekleurd iriserend glas in een wereld van gracieuze elegantie. De New Yorkse schilder en glaskunstenaar Louis C. Tiffany ontwikkelde een specifiek proces voor de bereiding van het kwetsbare materiaal dat werd verhandeld onder de handelsnaam "Tiffany Favrile-glas" uit 1894. Door toevoeging van metaalzouten en harsoplossingen met een polijsteffect van blauw/groen of zilverachtig iriserend violet dat zich uitstrekt in onregelmatige golfdecors wordt gecreëerd.

E27 houder | max. 60 Watt | Tuimelschakelaar | Hoogte 46 cm | Diameter 37 cm | Kleine kleurafwijkingen zijn mogelijk | Inclusief gloeilampen.

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent. 

Ars Mundi produceert niet alleen woonaccessoires, maar ook beelden en schilderijen. Ontdek nu de complete collectie!

;
€452,
00