• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen

Speciaal voor jou is Madurodam het weekend van 9 en 10 november extra voordelig te bezoeken. Zelfs parkeren t.w.v. €8,50,- is gratis!

Ontdek tijdens dit weekend het park vol mooie gebouwen, spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Leuk voor jong en oud
Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf. Ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland? In Zo Groot is Oranje tover je jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen. Met de speciale app deel je jouw gaafste voetbaltrucs met vrienden thuis. Of trap lekker een balletje op onze pannavelden! Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af!

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee speeltuinen!

Beleef Nederland op zijn grootst! Speciaal voor jou is het weekend van 9 en 10 november extra voordelig. Zelfs parkeren t.w.v. €8,50 is gratis. Koop nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Madurodam

Locatie

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

 

Openingstijden

Zaterdag 9 november: 11:00 - 17:00 uur
Zondag 10 november : 11:00 - 17:00 uurTICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets geven toegang op de aangegeven datum van 9 of 10 november.