Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Michael Becker buste 'Het hoofd van Ammonite'

€1995,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Sculptuur in fijn brons (deels goud), met de hand gegoten volgens de verlorenwasmethode, deels gepatineerd en gepolijst.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Michael Becker

De sculptuur van Becker combineert de schoonheid van de oer-ammoniet, die in wiskundige precisie is verdraaid, met de niet minder mooie, gelijkmatige trekken van een vrouwengezicht - een surrealistisch ogende buste die ook uit een millennia-oude mythologie had kunnen komen.

Sculptuur in fijn brons (deels goud), met de hand gegoten volgens de verlorenwasmethode, deels gepatineerd en gepolijst. Gelimiteerde oplage | 99 exemplaren | Gesigneerd en genummerd | Formaat inclusief glijvoet 27 x 8,5 x 13,5 cm (H / B / D) | Gewicht 2,7 kg

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen beelden, maar ook schilderijen en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€1995,
00