Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties
Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba en Maya de Bij ontvangen je met open armen in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens.

Tijdens Winter Magic tot en met 5 januari 2020 transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de gratis Cécémel ijspiste op het Dorpsplein. Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kun je genieten van de Winter Parade (vanaf 21 december) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguren. Ook de Kerstman staat te popelen om jou te ontmoeten vanaf 21 december.

Tussen 26 en 30 december is het Ketnet Kerst! Ontmoet de cast van Nachtwacht en neem een te gekke foto met de muzikale bende van #LikeMe. Sluit de dag af met een spetterende vuurwerkshow!

;

Praktische informatie

Plopsaland De Panne

Locatie
De Pannelaan 68
8660 De Panne
België
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig.

Vanaf