• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

TOPDEAL: Attractiepark Toverland

+ gratis parkeren! Vanaf €12,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit. Speciaal voor jou is Attractiepark Toverland het weekend van 2 en 3 november extra voordelig te bezoeken. Zelfs parkeren t.w.v. €10,- is gratis!
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Speciaal voor jou is Attractiepark Toverland het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 november extra voordelig te bezoeken. Zelfs parkeren t.w.v. €10,- is gratis! 

Ontdek tijdens dit weekend de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de sensationele nieuwe achtbaan Fënix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. In het nieuwe entreegebied Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. De familie Magistralis daagt je tijdens een interactieve tovershow in het Magiezijn uit om je eigen magie te ontdekken.

6 werelden, 35 attracties en shows
Behalve Port Laguna en Avalon vind in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Spectaculaire achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af. Waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike. Waterratten kunnen zich uitleven in een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Of stap in de houten achtbaan Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux.

Met meer dan 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag.

Speciaal voor jou is het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 november extra voordelig. Zelfs parkeren t.w.v. €10,- is gratis. Koop nu jouw tickets!

;

Praktische informatie

Toverland abonneedag

Locatie

Toverlaan 2

5975 MR Sevenum

Nederland

Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

 

Zaterdag 2 november: 10:00 - 18:00 uur
Zondag 3 november: 10:00 - 18:00 uur

 

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn geldig op 2 of 3 november 2019

+ gratis parkeren!
Vanaf
€23,
50
€12,
50