• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

EK Volleybal Mannen

Uitverkocht

EK Volleybal in Nederland

Samen met België, Frankrijk en Slovenië organiseert Nederland het EK Volleybal. Vanaf 13 september barst het EK met vier speeldagen los in Rotterdam, daarna zijn Amsterdam en Apeldoorn de Nederlandse speelsteden.

 

In augustus maakten de Nederlandse volleybalmannen indruk in Rotterdam Ahoy tijdens het olympische kwalificatietoernooi. Hoewel het olympische ticket niet werd gegrepen, toonden de Lange Mannen aan zich meer en meer met de wereldtop te kunnen meten. Oranje is vastberaden die stijgende lijn tijdens het komende EK voort te zetten.

 

Nederland is ingedeeld in een poule met zes landen. In Rotterdam Ahoy speelt Nederland op 13, 14 en 15 september zijn poulewedstrijden tegen respectievelijk Montenegro, Oekraïne en wereldkampioen Polen. Vervolgens speelt Oranje nog twee poulewedstrijden in Amsterdam. De tegenstanders in Sporthallen Zuid zijn Estland en Tsjechië. De beste vier landen van iedere poule plaatsen zich voor de knock-out-fase.

 

Na de poulefase verhuist het EK naar Omnisport Apeldoorn, waar op 21 en 23 september twee achtste finales en een kwartfinale plaatsvinden. De halve finales en finale vinden plaats in Ljubljana (Slovenië) en Parijs (Frankrijk).

 

De wedstrijden in Rotterdam Ahoy op 15 september zijn helaas uitverkocht. Ook de andere tickets gaan hard, dus wees er snel bij!

 

BESTEL NU JOUW TICKETS VANAF €15,-!

;

Praktische informatie

EK Volleybal

Locaties
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA
Rotterdam, Nederland

 

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55, 7321 MA
Apeldoorn, Nederland

 

Bekijk hier de routebeschrijving naar Omnisport Apeldoorn

Bekijk hier de routebeschrijving naar Rotterdam Ahoy

 

Programma

Zaterdag 21 september (Omnisport, Apeldoorn)

(BIJNA UITVERKOCHT)

17:00 uur 1/8e finale

20:00 uur 1/8e finale


Maandag 23 september (Omnisport, Apeldoorn)
(BIJNA UITVERKOCHT)

20:00 uur kwartfinale

 

LET OP: de tickets zijn geldig voor alle wedstrijden op de dag zelf!

 

Vanaf