Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen
Uitverkocht

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Belevingscentrum De Scheg & Borgelerbad

loading...

Geniet twee opvolgende dagen van Belevingscentrum De Scheg & Borgelerbad.

Aan de rand van Hanzestad Deventer halen families hun hart op in het overdekte speel- en zwemparadijs van ‘belevingscentrum de Scheg’. Hier beleef je samen met lokale held ‘Dave de Viking’ niet alleen spetterende avonturen in zwembad de Blue Lagoon, maar begeleid hij je ook naar de Noordpool voor 20.000m2 aan speelplezier en entertainment!

Beklim in het poolstation de top van de Spitsberg, vanwaar de glijbaan je in een vaartje weer met beide benen op de grond zet, oog in oog met een enorme ijsbeer! Vlucht snel met de kabelbaan naar veilig grondgebied! Daag je vriendjes uit voor een potje levend tafelvoetbal of zet in het buggypark een skelter achtervolging in. Klauter in een van de vele luchtkastelen en kom knutselen en schminken! Bij lekker weer is op de buikschuifbaan een watergevecht gegarandeerd!

Grotere snelheidsduivels nemen het tegen elkaar op tijdens een drift heat op het kartcircuit, tegen bijbetaling. Test je behendigheid en verdien jouw podiumplaats naast Max Verstappen!

In de Blue Lagoon duik je in de wildwaterbaan Gletsjer Slide en roetsj je met z’n allen van de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide, nog sneller dan het Noorderlicht! Uitblazen van een dag boordevol actie en avontuur kan in een van de whirlpools of in het IJslands Badhuis met sauna, stoombad, bubbelbad en verwarmde knuffelmuur, tegen bijbetaling.

Voor het echte vakantiegevoel bezoek je het Borgelerbad, aan de noordzijde van Deventer, grenzend aan natuurgebied het Zandweteringpark. De verschillende baden, grote speel- en ligweide met speeltoestellen en horecagelegenheid bieden vertier voor jong en oud en maken een zonnige zomerdag compleet.

Handig om te weten

Inleveren van tickets

Stap 1: Kies jouw favoriete uitje en selecteer de tickets.

Stap 2: Betaal met gemak via IDEAL en na betaling ontvang je de bestelde tickets per e-mail.

Stap 3: Print jouw tickets voor vertrek en toon deze bij de kassa.

Kan ik een bestelling plaatsen als ik geen abonnee ben?

Ja hoor! Ook als je geen abonnee bent, kun je voordelig tickets kopen.

Kan ik een bestelling annuleren of aanpassen?

Na betaling van jouw tickets kun je deze niet meer annuleren of aanpassen. Voordat je de betaling hebt afgerond, is het wel mogelijk om de bestelling ongedaan te maken.

Als je meer tickets wilt bestellen, kun je nogmaals tickets bestellen voor hetzelfde uitje. De bestellingen komen dan wel in aparte e-mails in je mailbox en je betaalt hier dan ook de transactie- en/of servicekosten voor.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

Na betaling krijg je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en daarna ontvang je meteen je tickets in je inbox.